Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym, możesz zmienić ustawienia z przeglądarce.
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Kosmetyki
- Olejki eteryczne i zapachy
-
Suplementy
-
Wsparcie organizmu
- Anemia, niedokrwistość
- Alergia
- Bezsenność
- Cholesterol
- Cukrzyca
- Energia, witalność
- Lepszy wzrok
- Libido
- Menopauza
- Nadciśnienie
- Nerki i pęcherz
- Oczyszczanie organizmu
- Odchudzanie
- Odgrzybianie organizmu
- Odporność
- Pamięć i koncentracja
- Na Pasożyty
- Prostata
- Przeziębienie i grypa
- Serce i układ krążenia
- Starzenie się organizmu
- Stawy i kości
- Stres
- Tarczyca
- Trawienie
- Wątroba
- Włosy, skóra i paznokcie
-
Żywność
- Zioła
- Nowości
- Bestsellery
- Promocje
-
-
Kosmetyki
- Olejki eteryczne i zapachy
-
Suplementy
-
Wsparcie organizmu
- Anemia, niedokrwistość
- Alergia
- Bezsenność
- Cholesterol
- Cukrzyca
- Energia, witalność
- Lepszy wzrok
- Libido
- Menopauza
- Nadciśnienie
- Nerki i pęcherz
- Oczyszczanie organizmu
- Odchudzanie
- Odgrzybianie organizmu
- Odporność
- Pamięć i koncentracja
- Na Pasożyty
- Prostata
- Przeziębienie i grypa
- Serce i układ krążenia
- Starzenie się organizmu
- Stawy i kości
- Stres
- Tarczyca
- Trawienie
- Wątroba
- Włosy, skóra i paznokcie
-
Żywność
- Zioła
- Nowości
- Bestsellery
- Promocje
-
- Kategorie
-
BIO PLANET Fasolka czarna BIO 500g
Symbol:
11BIPBIPFD
Wpisz swój e-mail |
Opinie |
brak ocen
(Dodaj)
|
||||||||||
Wysyłka w ciągu | 48 godzin | ||||||||||
Cena przesyłki |
13
|
Kod kreskowy | |
EAN | 5902983782674 |
- Opis
- Opinie i oceny (0)
SKŁADNIKI
fasolka czarna* 100% (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Ekologiczna fasolka czarna jest rośliną strączkową o
lekko słodkim smaku. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego.
Doskonała w postaci pasty (zmielona po ugotowaniu) z dodatkiem ziół i przypraw,
a także jako dodatek do zup, dań warzywnych lub zbożowych.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
uprzednio namoczoną co najmniej 12
godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej
wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i
chłodnym miejscu.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Nowości
- Promocje
- Bestsellery
|
|