Gurmar cięty liść 50g ZIELARZPOLSKI.PL

19.61
szt.
Zamówienie telefoniczne: 790557604
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
13
  • Odbiór osobisty 0
  • Odbiór osobisty przedpłata 0
  • Paczkomaty InPost 13
  • Kurier DPD 19.5
  • Kurier DPD pobranie 24
EAN:
5905940371102

Gurmar liść 50g zielarzpolski.pl

Dlaczego warto wybrać liść gurmaru od zielarzpolski.pl?

  • Surowiec wysokiej jakości.
  • Produkt 100 % naturalny.
  • Pakowane ręcznie w Polsce
  • całe delikatnie rozdrobnione liście gurmaru - wygodne do mieszania z innymi ziołami lub picia samodzielnie.
  • Praktyczne i bezpieczne opakowanie z wielokrotnym zamknięciem strunowym.

Napar z liści gurmaru ma ziołowy, lekko gorzki smak z delikatną nutą ziemistości. Unikalną cechą tego naparu jest jego zdolność do tymczasowego neutralizowania smaku słodyczy, co może być użyteczne w redukcji apetytu na słodkie potrawy.

Gurmar:

  • Wspiera kontrolę prawidłowego poziomu cukru we krwi
  • może zmniejszać apetyt na słodycze

Sposób użycia:

Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie

Wygodne opakowanie

Dzięki zastosowaniu opakowania typu DOYPACK z membraną z wygodnym zamknięciem strunowym mamy pewność że zioła będą odpowiednio przechowywane i dłużej zachowają świeżość.

Składniki:

liść gurmaru 100%

Kraj pochodzenia surowca: Indie 

Sposób przechowywania:

Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.

Zawartość netto: 50g

Zdjęcia ziół mogą być zdjęciami symbolicznymi lub propozycją podania. Informację o ziołach nie stanowią porady medycznej. Kobiety w ciąży, matki karmiące, osoby zażywające leki lub osoby chore powinny przed użyciem skontaktować się z lekarzem. Nie stosować w przypadku nadwrażliwości.

Wyprodukowano w Polsce dla:

PERSEA SP. Z O.O.

ul. Rakowiecka 5/37

02-517 Warszawa 

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: