Owoce liofilizowane FRUPP mango bezglutenowe 15g CELIKO
Cena: 8.91
Do bezpłatnej dostawy brakuje -,--
Suma 0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym, możesz zmienić ustawienia z przeglądarce.
Symbol: 11CELOWOMAN
Cena: 8.91
OPIS
Idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu
opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Do
wyprodukowania 100 g mango liofilizowanego zużyto 0,5 kg świeżego mango.
Liofilizacja to metoda suszenia, pozwalająca utrwalić produkty bez wpływu na ich
właściwości. Charakteryzuje się wysokim zachowaniem smaku, aromatu i wartości
odżywczych - wyższym niż w przypadku klasycznego suszenia. Opakowanie 15 g
stanowi 1 porcję produktu.
SKŁADNIKI
Liofilizowane mango.
Wartość odżywcza w 100 g:
• Wartość energetyczna - 1659 kj (396
kcal)
• Tłuszcz - 2,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,6 g
•
Węglowodany - 83 g, w tym cukry - 83 g
• Błonnik - 9,7 g
• Białko - 5
g
• Sól - 0,15 g
PRZECHOWYWANIE
Torebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w
suchym i chłodnym miejscu - produkt higroskopijny.