PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba KETO z orzechami włoskimi bezglutenowa 500g

20,79 zł
szt.
Zamówienie telefoniczne: 790557604
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
13,00 zł
  • Odbiór osobisty 0,00 zł
  • Odbiór osobisty przedpłata 0,00 zł
  • Paczkomaty InPost 13,00 zł
  • Kurier DPD 19,50 zł
  • Kurier DPD pobranie 24,00 zł
Więcej o produkcie
Cechy:
bez cukru, bez glutenu
EAN:
5902837811123

OPIS
Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba KETO z orzechami włoskimi

Sposób przygotowania:
1. Nagrzej piekarnik (góra i dół) do 190°C.
2. Wsyp mieszankę do miski.
3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj.
4. Zagnieć ciasto i uformuj bochenek.
5. Wsadź do piekarnika na 80 min.
6. Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zawinięty w szmatkę.

SKŁADNIKI
Mąka migdałowa, pestki słonecznika, siemię lniane brązowe, nasiona chia, orzechy włoske 13%, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól.

Produkt bezglutenowy. Produkt zawiera alergeny: orzechy.

Wartość odżywcza w 100 g gotowego produktu:
wartość energetyczna: 1403 kJ / 340 kcal
Tłuszcz: 27 g
 w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g
Węglowodany: 1,9 g
w tym cukry: 1,7 g
Błonnik: 17 g
Białko: 14 g
Sól: 1,65 g

PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

Parametry:
Cechy:
bez cukru, bez glutenu
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie:

Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym, możesz zmienić ustawienia z przeglądarce.