- Kosmetyki
- Olejki eteryczne i zapachy
- Suplementy
-
Wsparcie organizmu
-
Wsparcie organizmu
- Anemia
- Alergia
- Bezsenność
- Cholesterol
- Cukrzyca
- Energia, witalność
- Lepszy wzrok
- Libido
- Menopauza
- Nadciśnienie
- Nerki i pęcherz
- Oczyszczanie organizmu
- Odchudzanie
- Odgrzybianie organizmu
- Odporność
- Pamięć i koncentracja
- Na Pasożyty
- Prostata
- Przeziębienie i grypa
- Serce i układ krążenia
- Starzenie się organizmu
- Stawy i kości
- Stres
- Tarczyca
- Trawienie
- Wątroba
- Włosy, skóra i paznokcie
-
Wsparcie organizmu
- Żywność
- Zioła
- Nowości
- Bestsellery
- Promocje


PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba klasyczna bezglutenowa 420g
- Odbiór osobisty 0,00 zł
- Odbiór osobisty przedpłata 0,00 zł
- Paczkomaty InPost 13,00 zł
- Kurier DPD 19,50 zł
- Kurier DPD pobranie 24,00 zł
SKŁADNIKI
płatki owsiane bezglutenowe, mąka owsiana
bezglutenowa, mąka ryżowa, łuska babki jajowatej, siemię lniane brązowe, nasiona
chia, sól himalajska.
Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 1349 kJ / 322
kcal,
Tłuszcz: 12 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1
g,
Węglowodany: 51 g,
w tym cukry: 0,9 g,
Błonnik: 19 g,
Białko: 12
g,
Sól: 2,1 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Nagrzej piekarnik do 190°C.
2.
Brytfankę (małą keksówkę) posmaruj olejem kokosowym lub masłem klarowanym. Można
ją posypać płatkami teff, płatkami owsianymi lub mielonym siemieniem
lnianym.
3. Wsyp mieszankę do miski.
4. Dokładnie mieszając powoli
dolewaj 500 ml mocno gazowanej wody.
5. Wymieszane ciasto przełóż do
brytfanki i wsadź do piekarnika na 1,5 godziny.
6. Po upieczeniu chleb wyjmij
z brytfanki i zawiń w szmatkę. Odstaw do ostygnięcia.
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu,
szczelnie zamknięte.
-
Polecamy
-
Produkty podobne