-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Kosmetyki
- Olejki eteryczne i zapachy
-
Suplementy
-
Wsparcie organizmu
- Anemia, niedokrwistość
- Alergia
- Bezsenność
- Cholesterol
- Cukrzyca
- Energia, witalność
- Lepszy wzrok
- Libido
- Menopauza
- Nadciśnienie
- Nerki i pęcherz
- Oczyszczanie organizmu
- Odchudzanie
- Odgrzybianie organizmu
- Odporność
- Pamięć i koncentracja
- Na Pasożyty
- Prostata
- Przeziębienie i grypa
- Serce i układ krążenia
- Starzenie się organizmu
- Stawy i kości
- Stres
- Tarczyca
- Trawienie
- Wątroba
- Włosy, skóra i paznokcie
-
Żywność
- Zioła
- Nowości
- Bestsellery
- Promocje
-
-
Kosmetyki
- Olejki eteryczne i zapachy
-
Suplementy
-
Wsparcie organizmu
- Anemia, niedokrwistość
- Alergia
- Bezsenność
- Cholesterol
- Cukrzyca
- Energia, witalność
- Lepszy wzrok
- Libido
- Menopauza
- Nadciśnienie
- Nerki i pęcherz
- Oczyszczanie organizmu
- Odchudzanie
- Odgrzybianie organizmu
- Odporność
- Pamięć i koncentracja
- Na Pasożyty
- Prostata
- Przeziębienie i grypa
- Serce i układ krążenia
- Starzenie się organizmu
- Stawy i kości
- Stres
- Tarczyca
- Trawienie
- Wątroba
- Włosy, skóra i paznokcie
-
Żywność
- Zioła
- Nowości
- Bestsellery
- Promocje
-
- Kategorie
-
PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba klasyczna bezglutenowa 420g
Wysyłka w ciągu | 48 godzin | ||||||||||
Cena przesyłki |
13
|
Kod kreskowy | |
EAN | 5902837810713 |
Zamówienie telefoniczne: 790557604
- Opis
SKŁADNIKI
płatki owsiane bezglutenowe, mąka owsiana
bezglutenowa, mąka ryżowa, łuska babki jajowatej, siemię lniane brązowe, nasiona
chia, sól himalajska.
Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 1349 kJ / 322
kcal,
Tłuszcz: 12 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1
g,
Węglowodany: 51 g,
w tym cukry: 0,9 g,
Błonnik: 19 g,
Białko: 12
g,
Sól: 2,1 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Nagrzej piekarnik do 190°C.
2.
Brytfankę (małą keksówkę) posmaruj olejem kokosowym lub masłem klarowanym. Można
ją posypać płatkami teff, płatkami owsianymi lub mielonym siemieniem
lnianym.
3. Wsyp mieszankę do miski.
4. Dokładnie mieszając powoli
dolewaj 500 ml mocno gazowanej wody.
5. Wymieszane ciasto przełóż do
brytfanki i wsadź do piekarnika na 1,5 godziny.
6. Po upieczeniu chleb wyjmij
z brytfanki i zawiń w szmatkę. Odstaw do ostygnięcia.
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu,
szczelnie zamknięte.
- Nowości
- Promocje
- Bestsellery
|
|