-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Kosmetyki
- Olejki eteryczne i zapachy
-
Suplementy
-
Wsparcie organizmu
- Anemia, niedokrwistość
- Alergia
- Bezsenność
- Cholesterol
- Cukrzyca
- Energia, witalność
- Lepszy wzrok
- Libido
- Menopauza
- Nadciśnienie
- Nerki i pęcherz
- Oczyszczanie organizmu
- Odchudzanie
- Odgrzybianie organizmu
- Odporność
- Pamięć i koncentracja
- Na Pasożyty
- Prostata
- Przeziębienie i grypa
- Serce i układ krążenia
- Starzenie się organizmu
- Stawy i kości
- Stres
- Tarczyca
- Trawienie
- Wątroba
- Włosy, skóra i paznokcie
-
Żywność
- Zioła
- Nowości
- Bestsellery
- Promocje
-
-
Kosmetyki
- Olejki eteryczne i zapachy
-
Suplementy
-
Wsparcie organizmu
- Anemia, niedokrwistość
- Alergia
- Bezsenność
- Cholesterol
- Cukrzyca
- Energia, witalność
- Lepszy wzrok
- Libido
- Menopauza
- Nadciśnienie
- Nerki i pęcherz
- Oczyszczanie organizmu
- Odchudzanie
- Odgrzybianie organizmu
- Odporność
- Pamięć i koncentracja
- Na Pasożyty
- Prostata
- Przeziębienie i grypa
- Serce i układ krążenia
- Starzenie się organizmu
- Stawy i kości
- Stres
- Tarczyca
- Trawienie
- Wątroba
- Włosy, skóra i paznokcie
-
Żywność
- Zioła
- Nowości
- Bestsellery
- Promocje
-
- Kategorie
-
PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi bezglutenowa 500g
Wysyłka w ciągu | 48 godzin | ||||||||||
Cena przesyłki |
13
|
Kod kreskowy | |
EAN | 5902837811130 |
Zamówienie telefoniczne: 790557604
- Opis
OPIS
Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku
chleba z orzechami włoskimi
SKŁADNIKI
Mąka owsiana bezglutenowa, płatki owsiane
bezglutenowe, orzechy włoskie 13%, mąka teff, płatki teff, siemię lniane
brązowe, pestki słonecznika, nasiona chia, łuska babki jajowatej, sól.
Produkt bezglutenowy. Produkt zawiera alergeny: orzechy.
Wartość odżywcza w 100 g suchego produktu:
wartość energetyczna:
1528 kJ / 365 kcal
Tłuszcz: 17 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8
g
Węglowodany: 39 g
w tym cukry: 2,1 g
Błonnik: 17 g
Białko: 12
g
Sól: 1,7 g
SPOSÓB UŻYCIA
Sposób przygotowania:
1. Nagrzej
piekarnik do 190°C.
2. Brytfankę (małą keksówkę) posmaruj olejem kokosowym
lub masłem klarowanym. Można ją posypać płatkami teff, płatkami owsianymi lub
mielonym siemieniem lnianym.
3. Wsyp mieszankę do miski.
4. Dokładnie
mieszając dolej 500 ml mocno gazowanej wody.
5. Wymieszane ciasto przelej do
brytfanki i wsadź do piekarnika na 1,5 godziny.
6. Po upieczeniu chleb wyjmij
z brytfanki i zawiń w szmatkę. Odstaw do ostygnięcia.
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu,
szczelnie zamknięte.
- Nowości
- Promocje
- Bestsellery
|
|