- Kosmetyki
- Olejki eteryczne i zapachy
- Suplementy
-
Wsparcie organizmu
-
Wsparcie organizmu
- Anemia
- Alergia
- Bezsenność
- Cholesterol
- Cukrzyca
- Energia, witalność
- Lepszy wzrok
- Libido
- Menopauza
- Nadciśnienie
- Nerki i pęcherz
- Oczyszczanie organizmu
- Odchudzanie
- Odgrzybianie organizmu
- Odporność
- Pamięć i koncentracja
- Na Pasożyty
- Prostata
- Przeziębienie i grypa
- Serce i układ krążenia
- Starzenie się organizmu
- Stawy i kości
- Stres
- Tarczyca
- Trawienie
- Wątroba
- Włosy, skóra i paznokcie
-
Wsparcie organizmu
- Żywność
- Zioła
- Nowości
- Bestsellery
- Promocje


PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku chleba z pestkami dyni bezglutenowa 500g
- Odbiór osobisty 0,00 zł
- Odbiór osobisty przedpłata 0,00 zł
- Paczkomaty InPost 13,00 zł
- Kurier DPD 19,50 zł
- Kurier DPD pobranie 24,00 zł
SKŁADNIKI
mąka owsiana bezglutenowa, słonecznik, płatki
owsiane bezglutenowe, pestki dyni bezłuskowej 13%, mąka teff, płatki
teff, siemię lniane, nasiona chia, słonecznik, łuska babki
jajowatej, sól himalajska.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Nagrzej piekarnik do 190 st.
C.
2. Brytfankę (małą keksówkę) posmaruj olejem kokosowym lub masłem
klarowanym. Można ją posypać płatkami teff, płatkami owsianymi lub mielonym
siemieniem lnianym.
3. Wsyp mieszankę do miski.
4. Dokładnie mieszając
powoli dolewaj 500ml mocno gazowanej wody.
5. Wymieszane ciasto
przełóż do brytfanki i wsadź do piekarnika na 1,5 godziny.
6. Po upieczeniu
chleb wyjmij z brytfanki i zawiń w szmatkę. Odstaw do ostygnięcia.
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu, szczelnie zamknięte.
-
Polecamy
-
Produkty podobne