-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Kosmetyki
- Olejki eteryczne i zapachy
-
Suplementy
-
Wsparcie organizmu
- Anemia, niedokrwistość
- Alergia
- Bezsenność
- Cholesterol
- Cukrzyca
- Energia, witalność
- Lepszy wzrok
- Libido
- Menopauza
- Nadciśnienie
- Nerki i pęcherz
- Oczyszczanie organizmu
- Odchudzanie
- Odgrzybianie organizmu
- Odporność
- Pamięć i koncentracja
- Na Pasożyty
- Prostata
- Przeziębienie i grypa
- Serce i układ krążenia
- Starzenie się organizmu
- Stawy i kości
- Stres
- Tarczyca
- Trawienie
- Wątroba
- Włosy, skóra i paznokcie
-
Żywność
- Zioła
- Nowości
- Bestsellery
- Promocje
-
-
Kosmetyki
- Olejki eteryczne i zapachy
-
Suplementy
-
Wsparcie organizmu
- Anemia, niedokrwistość
- Alergia
- Bezsenność
- Cholesterol
- Cukrzyca
- Energia, witalność
- Lepszy wzrok
- Libido
- Menopauza
- Nadciśnienie
- Nerki i pęcherz
- Oczyszczanie organizmu
- Odchudzanie
- Odgrzybianie organizmu
- Odporność
- Pamięć i koncentracja
- Na Pasożyty
- Prostata
- Przeziębienie i grypa
- Serce i układ krążenia
- Starzenie się organizmu
- Stawy i kości
- Stres
- Tarczyca
- Trawienie
- Wątroba
- Włosy, skóra i paznokcie
-
Żywność
- Zioła
- Nowości
- Bestsellery
- Promocje
-
- Kategorie
-
PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka na ciastka maślane KETO bezglutenowa 365g
Wysyłka w ciągu | 48 godzin | ||||||||||
Cena przesyłki |
13
|
Kod kreskowy | |
EAN | 5902837811420 |
Zamówienie telefoniczne: 790557604
- Opis
OPIS
Bezglutenowa mieszanka do wypieku ciastek maślanych
KETO
SKŁADNIKI
Składniki: mąka migdałowa, erytrytol
(substancja słodząca), mąka kokosowa, inulina, cynamon cejloński, sól
kłodawska.
Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy.
Wartość odżywcza w 100 g produktu*:
wartość energetyczna: 2202 kJ /
526 kcal
Tłuszcz: 40 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15
g
Węglowodany: 24 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 9 g
Białko: 11
g
Sól: 0,3 g
*wartość odżywcza produktu wyliczona dla przepisu składającego się z mieszanki, 1 jajka i 100 g masła.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Przesyp mieszankę do miski.
2.
Dodaj 1 jajko i 100 g roztopionego, przestudzonego masła.
3. Mieszaj łyżką, a
następnie zagnieć rękami.
4. Ciasto rozwałkuj na cienki placek pomiędzy dwoma
arkuszami papieru do pieczenia i wycinaj foremką dowolne kształty. Ciastka można
też formować w rękach.
5. Ciastka układaj na blasze wyłożonej papierem do
pieczenia.
6. Piecz przez 12-15 minut w temperaturze 180°C.
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu,
szczelnie zamknięte.
- Nowości
- Promocje
- Bestsellery
|
|