-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Kosmetyki
- Olejki eteryczne i zapachy
-
Suplementy
-
Wsparcie organizmu
- Anemia, niedokrwistość
- Alergia
- Bezsenność
- Cholesterol
- Cukrzyca
- Energia, witalność
- Lepszy wzrok
- Libido
- Menopauza
- Nadciśnienie
- Nerki i pęcherz
- Oczyszczanie organizmu
- Odchudzanie
- Odgrzybianie organizmu
- Odporność
- Pamięć i koncentracja
- Na Pasożyty
- Prostata
- Przeziębienie i grypa
- Serce i układ krążenia
- Starzenie się organizmu
- Stawy i kości
- Stres
- Tarczyca
- Trawienie
- Wątroba
- Włosy, skóra i paznokcie
-
Żywność
- Zioła
- Nowości
- Bestsellery
- Promocje
-
-
Kosmetyki
- Olejki eteryczne i zapachy
-
Suplementy
-
Wsparcie organizmu
- Anemia, niedokrwistość
- Alergia
- Bezsenność
- Cholesterol
- Cukrzyca
- Energia, witalność
- Lepszy wzrok
- Libido
- Menopauza
- Nadciśnienie
- Nerki i pęcherz
- Oczyszczanie organizmu
- Odchudzanie
- Odgrzybianie organizmu
- Odporność
- Pamięć i koncentracja
- Na Pasożyty
- Prostata
- Przeziębienie i grypa
- Serce i układ krążenia
- Starzenie się organizmu
- Stawy i kości
- Stres
- Tarczyca
- Trawienie
- Wątroba
- Włosy, skóra i paznokcie
-
Żywność
- Zioła
- Nowości
- Bestsellery
- Promocje
-
- Kategorie
-
Aliness Betaine HCL, Pepsyna
Pepsyna - proteolityczny enzym soku żołądkowego, powstający z wytwarzanego w błonie śluzowej żołądka pepsynogenu. Reakcja ta zachodzi tylko w kwaśnym środowisku. Betaina - przyczynia się do prawidłowego metabolizmu homocysteiny.
Wysyłka w ciągu | 48 godzin | ||||||||||
Cena przesyłki |
13
|
Kod kreskowy | |
EAN |
Zamówienie telefoniczne: 790557604
- Opis
Betaine HCL, Pepsyna 650/150 mg x 100 kapsułek
Suplement diety
Składniki 1 kapsułka (porcja dzienna)
Chlorowodorek Betainy 650 mg
Pepsyna 1:3000 MDP 150 mg
Pepsyna- proteolityczny enzym soku żołądkowego, powstający z wytwarzanego w błonie śluzowej żołądka pepsynogenu. Reakcja ta zachodzi tylko w kwaśnym środowisku.
Pepsyna użyta w produkcie jest produkowana w Wielkiej Brytanii.
Betaina - przyczynia się do prawidłowego metabolizmu homocysteiny.
Korzystne działanie występuje w przypadku spożywania 1,5 g. betainy dziennie. Źródłem betainy są także kiełki pszenicy czy buraki.
Betaina, czyli trimetyloglicyna, po raz pierwszy została odkryta w burakach cukrowych, i to właśnie jej nazwa pochodzi od łacińskiej nazwy (Beta Vulgaris).
Jest to związek chemiczny o charakterze organicznym, który zalicza się do wielkiej grupy betain. TMG jest pochodną glicyny – najprostszego aminokwasu białkowego, wpisującego się do grona 20 standardowych aminokwasów proteinowych. Jej postać to biały, krystaliczny proszek o temperaturze topnienia około 240oC, nietoksyczny nawet w wysokich stężeniach, doskonale rozpuszczalny w wodzie, a w żołądku przypomina działanie kwasu solnego (HCL).
Kwas solny (HCL) w żołądku jest naturalnie wytwarzany i wykorzystywany do trawienia pokarmów, o ile żołądek pracuje prawidłowo.
Kwas solny to jeden z najważniejszych czynników, które decydują o tym ile nasz organizm przyswoi składników odżywczych z jedzenia, które spożywamy każdego dnia.
- Nowości
- Promocje
- Bestsellery
|
|