
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Kosmetyki naturalne
-
Żywność
- Suplementy
- Zioła
-
Schorzenia
- Alergia.
- Anemia, Brak Apetytu
- Cholesterol i Miażdżyca
- Choroby autoimmunologiczne.
- Choroby Skóry
- Cukrzyca.
- Depresja
- Kości, Stawy, Mięśnie.
- Nadciśnienie
- Oczyszczanie Organizmu.
- Odchudzanie.
- Odporność, Wzmocnienie.
- Pamięć, Koncentracja
- Pasożyty i grzyby.
- Probiotyki, enzymy, błonniki
- Profilaktyka anytrakowa
- Układ moczowy, Nerki
- Układ oddechowy
- Układ pokarmowy
- Uspokajające, Nasenne
- Wirusowe, Grypa, COVID-19
- Włosy, Skóra, Paznokcie.
- Wzrok.
- Zdrowe Serce
- Dla Kobiet
- Żylaki, Ciężkie Nogi, Hemoroidy
- Dla Mężczyzn
- Dla dzieci
- Nowości
- Bestsellery
- Promocje
-
- Kategorie
-
Aliness Betaine HCL, Pepsyna


Pepsyna - proteolityczny enzym soku żołądkowego, powstający z wytwarzanego w błonie śluzowej żołądka pepsynogenu. Reakcja ta zachodzi tylko w kwaśnym środowisku. Betaina - przyczynia się do prawidłowego metabolizmu homocysteiny.
Wysyłka w ciągu | 24-48h | ||||||||||
Cena przesyłki |
10
|
Kod kreskowy | |
EAN |
Zamówienie telefoniczne: 608580607
- Opis
Betaine HCL, Pepsyna 650/150 mg x 100 kapsułek
Suplement diety
Składniki 1 kapsułka (porcja dzienna)
Chlorowodorek Betainy 650 mg
Pepsyna 1:3000 MDP 150 mg
Pepsyna- proteolityczny enzym soku żołądkowego, powstający z wytwarzanego w błonie śluzowej żołądka pepsynogenu. Reakcja ta zachodzi tylko w kwaśnym środowisku.
Pepsyna użyta w produkcie jest produkowana w Wielkiej Brytanii.
Betaina - przyczynia się do prawidłowego metabolizmu homocysteiny.
Korzystne działanie występuje w przypadku spożywania 1,5 g. betainy dziennie. Źródłem betainy są także kiełki pszenicy czy buraki.
Betaina, czyli trimetyloglicyna, po raz pierwszy została odkryta w burakach cukrowych, i to właśnie jej nazwa pochodzi od łacińskiej nazwy (Beta Vulgaris).
Jest to związek chemiczny o charakterze organicznym, który zalicza się do wielkiej grupy betain. TMG jest pochodną glicyny – najprostszego aminokwasu białkowego, wpisującego się do grona 20 standardowych aminokwasów proteinowych. Jej postać to biały, krystaliczny proszek o temperaturze topnienia około 240oC, nietoksyczny nawet w wysokich stężeniach, doskonale rozpuszczalny w wodzie, a w żołądku przypomina działanie kwasu solnego (HCL).
Kwas solny (HCL) w żołądku jest naturalnie wytwarzany i wykorzystywany do trawienia pokarmów, o ile żołądek pracuje prawidłowo.
Kwas solny to jeden z najważniejszych czynników, które decydują o tym ile nasz organizm przyswoi składników odżywczych z jedzenia, które spożywamy każdego dnia.
- Nowości
- Bestsellery
- Promocje
|
|